Lägenheterna

VILLA OTIUM

Om lägenheterna


Villa Otium ligger vid en smal gränd och har två lägnheter, en i markplanet och en på övervåningen. Lägenheterna som är lika stora (ca 70 kvm) har egen entré med terass mot gränden i nordväst och balkong på motsatt sida. Från gränden har båda lägenheterna havsutsikt. Utsikten från balkongen på övervåningen är dock något helt extra med panoramavy över hamnen och hela byn.

Båda lägenheterna har ett stort sovrum med separat badrum och egen entré, ett allrum med välutrustat kök och ytterligare ett badrum. Övervåningen har ett stort allrum med två bäddsoffor. Nedervåningen har istället ytterligare ett sovrum med dubbelsäng och ett mindre allrum med en bäddsoffa.

Sammanfattningsvis är varje lägenhet utrustad enligt följande 

  • egen ingång och egna uteplatser - balkong i sydost och terass i nordväst
  • 4-6 sovplatser i 2 enkelsängar och två bäddsoffor/dubbelsäng 140 cm breda
  • två separata badrum med toalett och dusch, det ena med tvättmaskin. Hårtork finns.
  • luftkonditionering och WiFi (ADSL gemensam för båda lägenheterna) och TV
  • matplats och fullt utrustat kök (spis med ugn, kyl/frys, kaffebryggare etc).


VÅRT LÄGE

Övervåningen

Nedervåningen

Praktiska frågor

Sänglinne och handdukar ingår i hyran och tvätt av en omgång linne ingår i slutstädningen. I garderoberna i de stora sovrummen finns ytterligare uppsättningar av lakan och handdukar. Gäster som  behöver byta lakan och/eller handukar under vistelsen tvättar det som använts och läggr in i garderoben. 


Städning under vistelsen görs av gästerna själva. Städutrustning finns i en av sovrumsgarderoberna. Här finns också strykbräda och strykjärn.


Ni får gärna flytta möbler så att det passar era egna behov. Klaffbord och korgstolar kan placeras på altaner och balkonger efter önskemål. Ni som hyr hela huset kan givetvis också flytta utrustning mellan våningarna. Innan avresan vill vi dock att ni återställer möblering och övrig utrustning som ni fann den.

unsplash